Onze diensten

PC diagnose van alle merken

Elk (modern) voertuig is uitgerust met een elektronisch geheugen die elke storing automatisch registreert. Met behulp van ons diagnose toestel kunnen we deze storingen uitlezen en resetten op pc en indien nodig herstellen.

Onderhoud & herstellingen

Laat je wagen op regelmatige tijdstippen onderhouden en controleren.
Zo verminder je de kans op autopech en geef je je wagen en zijn onderdelen een langere levensduur.
Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Bandenservice

Voor nieuwe zomer- en/of winterbanden kan u ook bij ons terecht. Wij gaan samen opzoek naar een stel gepaste banden afgestemd op uw budget.

Depannage

Uw voertuig start niet meer? Problemen met de batterij? Lekke band? Een elektrisch of mechanisch probleem? Of een ongeval gehad? Ook dan kunt u rekenen op dirkauto. Steeds bereikbaar op het nummer 0475 24 11 15.

Lichten afstellen

Zijn ze te hoog afgesteld, dan is het zicht op de weg niet optimaal en kan je je tegenliggers verblinden. Ook wanneer de lampen te laag zijn afgesteld, is het gezichtsveld beperkter. Een verkeerde afstelling van de lichten is één van de belangrijkste redenen om afgekeurd te worden op de autokeuring.

Technische keuring

Laat uw voertuig nakijken voor u langs gaat bij de autokeuring. Uw voertuig wordt nagekeken en in orde gemaakt volgens de wettelijke technische normen. Indien gewenst kunnen wij voor u naar de technische keuring gaan. In geval van een nodige herstelling wordt dit uiteraard vooraf met u besproken.

Koop een wagen afgestemd op jouw budget.

Bij dirkauto kan je niet enkel een wagen huren. Geef ons jouw budget en voorkeuren en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte wagen die daaraan voldoet. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Voor inlichtingen, vragen of reservaties :

2 + 10 =